Teadagi, mis juhtus! Inimesed haigestusid ja surid. Riik läks “lukku”. Ei pidanud ka meie sel ajal pidu.

2022-04-29 “Saame kokku!”

Kevade saabudes tärkas loodus ning talveund maganud loomad ja putukad ärkasid jälle elule.
Kevad jõudis ka AKI õuele ja võimaldas meil üle pika aja kokku saada!
Kohtusime 29.aprillil kell 19:00 Viimsi Huvikeskuse suures saalis, Nelgi tee 1, Viimsi (https://huvikeskus.ee/kontakt/). Siia mahutati ilusasti 70 inimest. Kui natuke pingutada, mahuks 10-20 inimest veel kuid liikumise ruumi jääb siis vähemaks.
Tantsuks mängis ansambel TooMus.
Kohapeal kohv ja kannudes vesi. Soovijatel paluti võtta oma snäkid ja nõud ise kaasa.

Korraldaja 10.laud oli olnud siiani AKI pesamuna, seda siis alates 2012-ndast aastast. Oleme korraldanud 5 pidu: Vabariigi aastapäev, väljasõit Hiie tallu, “Muinasjutt“, “Volbriöö” ja, “Talurahwa piddo õhta“. AKI Kevade on koroona tõttu kaks korda edasi lükatud aga kord ta tuleb niikuinii!
10. laual on hea meel tõdeda, et AKI-ga on liitunud uued toredad inimesed. Laud number 6 on uus AKI pesamuna. Ene ja Kaido, palun tulge siia!
(Taas)esitasime Rita sepitsetud räpi “Nõidade välimääraja“.

Toomase kõne

Armas AKI-kas!
Pea kaks aastat on möödas AKI klubi viimasest klubiüritusest kui mitte arvestada meie suvist kohtumist Hiie talus. Ei ole olnud lihtne – koroona on sundinud meid pausile, sõda Ukrainas tekitab muret ja on lisanud pingeid (ka siin AKI sees), lisaks on juhtunud mitmete armsate klubiliikmete lahkumised igaviku tantsulavadele…. Peeter (2.laud), Jüri (7.laud), Vello (ka 7), Imant (9.lauast) … 

Ja nii mõnedki head ja aktiivsed klubiliikmed ei tule enam erinevatel põhjustel klubiüritustele. Sellest kõigest on kahju aga nii see elu kord juba on!

Siiski on rõõm, et meid on kohale tulnud nõnda palju. See annab usku ja lootust, et meie peod jätkuvad.

Täna oleme siin, meie jaoks uues kohas. Kas ja millal me saame tagasi Merivälja pansionaati, seda ei oska praegu öelda. Seni kuni on koroona, seni tõenäoliselt mitte. Kui koroona vähegi laseb, siis tahaks jätkata sügisel pidudega, esialgu kasvõi siin, lihtsustatud variandis, enda söökidega. 

Tänane kokkusaamine annab meile võimaluse näod üle vaadata, sõbrad ära kallistada ja saada kindlust – AKI ei ole kuhugi kadunud!. Kuniks me tahame tulla ja kokku saada, seni on ka AKI. Tegin lauavanematele ettepaneku tantsuvaheaegadel initsiatiiv haarata ja pakkuda mõni vahepala oma laudkonna poolt. Et kui kellelgi on midagi sellekohast mõeldud, siis kasutame vaheajad julgelt ära!

Tants on olnud alati meie ürituste oluline osa. Tantsuks mängivad täna meie enda kaua-aegsed liikmed ja sõbrad, ansambel TooMus. Ning just meile mõeldes on nad täna oma täis-koosseisus.

Teadaolevalt tuleb meil järgmine hooaeg juubelihooaeg, 55! Tuleb mõelda, kuidas seda väärikalt tähistada.

AKI jääb!

Pildialbum (kaitstud parooliga) »


«« 2020/2021 hooaeg2022/2023 hooaeg »»