2016-06-04 väljasõit Hiie talu puhkeküla

Ajaveski kunsti- ja käsitöökeskuse rajaja Margit Pärtel rääkis veski restaureerimisest ja võrratu kujunduse saamisloost. Maalilise Kahala järve ääres Hiie talus õppisime Hiina võitlus- ja võimlemiskunsti Taiji Quani.
Talu ümbrus on täis vaimukaid skulptuure.
Et päike oli tänavu AKI-kas, siis oli päev idülliline, soe ja tuuletu. Saime jalutada, loodust, luikesid, skulptuure ja maaligaleriid imetleda ja vabaõhu-tantsuplatsil meie oma ansambli TooMus saatel tantsida.
Neil, kellel polnud võimalik kaasa tulla, on, mida sel suvel oma silmaga vaatama minna.
Hiie talus saab ööbida, paadiga sõita, supelda. Pühapäeviti toimuvad tantsuõhtud.
Nagu väljasõidupidudel ikka, tehti väike kokkuvõte lõppenud AKI-aastast.
Saatsime õnnesoovid meie heale Merivälja haldjale Kristile, kes tõi 25. aprillil ilmale uue AKI-ka Marten Remi.
Kuldnael läks 7. laualt lõppenud hooaja kõige erilisema peo – Retrodisko – korraldanud ritmokatele (laudkond 9). Õnne!
Oli igati vahva aasta.

Pildialbum (kaitstud parooliga) »

2016-04-29 “Stiilivaba kevadpidu”

29. aprillil toimus stiilivaba kevadpidu. Tantsumuusika eest hoolitsesid Endel Valkenklau ja Kalev.
Eurovisiooni minevikust rääkis huvitavaid fakte Olavi Pihlamägi.
Vaheajal aga näitasid oma head lauluoskust ja kitarrimängu Tanel Vaidna (solist) ja Kevin Oper (kitarrist, Endli ja Tiiu lapse-laps). Poisid mängivad bändis nimega Cortical. Kes soovib poistega ühentust saada, siis aadress on
Korraldas laudkond nr. 3

Pildialbum (kaitstud parooliga) »

2016-03-18 “Retrodisko”

18. märtsi Retrodiskol osales kokku 107 inimest, suur tänu kõigile ja eriti neile, kes panustasid riietusse ja andsid sellega peole ajastukohase meeleolu!
Maailmakuulsad külalisesinejad – ABBA – olid väga vinged. Muusikalist meeleolu pakkus VJ Kalev. Valiti kõige stiilsem diskotüdruk ja kõige stiilsem diskomees, kõige kuumem tantsukutt ja kõige ägedam tantsutüdruk.
Korraldas laudkond 9

Pildialbum (kaitstud parooliga) »

2016-02-27 “Issanda loomaaed”

26. veebruaril 2016.a. kohtusid  karvased ja sulelised “Issanda loomaaias”. Hakatuseks kostitas Madu kõiki Eevasid õunaga. Joogiks oli ussileotis koos magusa vihmaussiga. Kohale oli tulnud mitmeid lepatriinusid ja liblikaid, rebaseid, jäneseid, tiigreid, öökulle ja muid lojuseid. Üks oli otse vanglast ära karanud. Tantsuks mängis “Koll” ja laulis Airi Allvee. Esinejad Egon Nuter ja Külli Reinumägi vedasid alt ja jätsid lihtsalt tulemata kuid see ei seganud peo rõõmsat meeleolu. Korraldajatel olid varuks mitmed tehnilised trikid, millega vaheaegu sisustada. Suurelt ekraanilt näidati nalju karvaste ja sulelistega. Ka viktoriini küsimused ja vastused esitati ekraani vahendusel jne.
Korraldas laudkond 8

Pildialbum (kaitstud parooliga) »

2016-01-15 “Merealune maailm”

15. jaanuaril pidasid akikad pidu antiikses veealuses maailmas. Saali kujundus oli väga salapärane, toidulaual mitmeid mereande. Õhtut juhtis Neptun ise. Mere põhjast leitud aaretest rääkis merearheoloog Vello Mäss. Omaloomingulisi laule esitas veetlev Monika ja Jüri noorem tütar koos kitarripoistega. Osalejate hulgas leidus kaheksajalgu, merineitsisid, ükssarvesid ja muid hõljuvaid olevusi. Kõiki erilisi ka autasustati. Tantsumuusika oli ansamblilt Black and White. Seegi pidu oli täiesti omanäoline ja eeskujulikult korraldatud. Edu järgmisteks korraldusteks!

Pildialbum (kaitstud parooliga) »

2015-11-27 “Merepidu”

27. novembril toimus suur Merepidu. Kohal oli  mitmeid kapteneid, mereröövleid, piraate ja madruseid. Kokku osalejaid 110.
Õige hoo andsid peole väga head esinejad: BorisLehtlaan, Are Jaama ja kapten Herkki Haldre. Muidugi ka rõõmsameelsed osalejad.
Vaheajad olid sisustatud mitmete mängudega. Selgitati välja parimad maailmamerede tundjad, tehti täpsuslõikamist, õpiti piraadisõlme ja loeti anekdoote.
Toiduks pakuti praetud kala, kiluleibu, mannavahtu ja rummikooki. Toit oli nii maitsev, et viimastele jäid kahjuks ainult riismed.
Korraldas laud 4.

Pildialbum (kaitstud parooliga) »

2015-10-30 “Sügispidu”

30. oktoobril oli lustakas sügispidu ja nunnukonkurss. Nunnupeole sobis hästi muhe vunts ehk Vladislav Koržets, kes ajas muhedat juttu ja luges vemmalvärsse.
Nunnukonkursil said esimese auhind  kõik konkursitööd. Eriauhinna sai aga “Porrutantsupaar” (autor Siire Vanaseja).
Mängis ja laulis meie vana hea sõber ja tuttav, muusikamees Andrus Kalvet.
Korraldas laudkond nr.1.

Pildialbum (kaitstud parooliga) »

2015-09-25

Uus hooaeg algas 25. septembril. Avasõnad ütles Peeter Maanurm. Ta märkis, et klubi liikmeskond on kõvasti suurenenud. Tantsuks mängis ansambel Defitsiit ja särtsakate tantsudega esines tantsutrupp Alhandra. Kõik, kellel oli septembris sünnipäev, said kingiks tervisliku meepurgikese.
Korraldas laudkond nr. 2.


«« 2014/2015 hooaeg2016/2017 hooaeg »»