Klubi aastamaks 7€. Osavõtumaks liikmetele 13€ ja külalistele 15€.

2015-05-23 väljasõit Rakvere Sõmeru

Ongi 2014/2015 hooajale väärikas punkt pandud. Suured kiidusõnad laudkonnale 8 koos ansambliga TooMus.
23.mail käisime väljasõidul Rakvere ümbruses. Kõik said teada huvitavaid fakte Rakvere kohta. Pidu peeti Sõmeru kultuurimajas.  Vaheajal esines Sõmeru harrastusteater ja õnnitleti maikuu sünnipäevalapsi.  Karin tegi väärikaid kigitusi oma tõlgitud raamatute näol.
Lõppenud hooaja parima ürituse korraldajaks ja AKI Kuldnaela hoidjaks nimetati laudkond nr. 7, kes viis meid tagasi 50-60 ndatesse aastatesse.

Pildialbum (kaitstud parooliga) »

2015-04-24 “Lillelised kübarad”

24. aprillil oli lustakas lilleliste kübarate kevadpidu. Rahvast ol palju ja pidu eeskujulikult korraldatud. Sooja vastuvõtu osaliseks sai särtsakas tantsutrupp Palestra Reet Kriegeri juhendamisel. Erilise aplausi teenised kõige väiksemad.
Tantsuõpetust jagati kogu seltskonnale.
Pillimeesteks oli selgi korral Melody Mix.
Korraldas laudkond nr. 3.

Pildialbum (kaitstud parooliga) »

2015-03-27 “Teatripäev”

Laudkond number 1 kutsus 27. märtsil kõiki teatriteemalisele peole.
Külalisesinejaks oli  näitleja Eduard Toman, kes rääkis enda teatriteest ning laulis vene romansse ja ballaade. Repertuaaris oli  nii vene- kui eestikeelseid laule. Eduard Toman tegi meile suurepärase etteaste.
Tantsumuusika oli Suure-Jaani mehelt Aivar Margnalt.

Pildialbum (kaitstud parooliga) »

2015-02-27 “Vabariigi aastapäev”

27.02.2015 tähistas AKI-klubi Eestimaa sünnipäeva.
Selle peo tegi eriti eriliseks see, et kauni, elegantse ja maitseka balli võttis enda korraldada meie noorim liikmeskond, Viimsi klubi laudkond, kellele see oli esimene pidu korraldada. Ilma mingite mööndusteta – pidu oli suurepärane, väljapeetud ja südamlik.
Pilku püüdsid võrratutesse vitriinidesse paigutatud hõbeehted, mille autor on Viimsi laua liige Jüri Urb, kelle loomingut saab näha ja tellida tema disainistuudios Tallinnas, Kaupmehe tn 8, http://www.estoniandesign.ee.
Punasel vaibal tervitasid külalisi presidendipaarid (vahetustega, sest pea 130 külalise kätlemine on paras vägitükk).
Muusikat tegi ansambel MelodyMix koosseisus: Tiit Toome – akustiline kitarr, vokaal; Tiit Vaiksalu – nuppudega akordion, vokaal; Tõnu Viks – klahvpillid, soolokitarr.
Kui keegi soovib neid oma pidudele kutsuda, siis kontaktid on: Tiit Toome 56633762   / Tõnu Viks  
Saime imetleda ehtsat argentiina tangot kunstnike Tiiu Pirsko ja Mati Veermetsa esituses ja muidugi ise kaunite küünalde valgel õhtukleite sahistada ning aumärke ja ehislinte demonstreerida.
Aitäh, viimsikad, te olite võrratud!

Pildialbum (kaitstud parooliga) »

2015-01-30 “Pitsipidu”

30.jaanuaril 2015 korraldas laud 9 suurejoonelise Pitsipeo. Ehtsat käsitööpitsi jätkus kõikjale, kogu saal oli pitsivahune. Nägime väga ilusaid niplispitsi tehnikas valminud töid ja mis kõige uskumatum, neid valmistab meesterahvas. Tantsuks mängis ansambel Vana Kallim Jõgevamaalt. Tantsuvahed täideti tšellomuusikaga, sukapitsi võistlusega ja dets-jaan. sünnipäevade tähistamisega.
Palju tänu 9. lauale muheda, mõnusa, hoogsa ja imekauni pitspalli eest!

Pildialbum (kaitstud parooliga) »

2014-11-28 “1950-60ndad”

29. novembril olime ajarattas tagasi 50-60 aastates. Ja millised söögimeenutused – paks rosina kompott, teekook, hernestega keel, punane kalamari ja palju muud.
Siiri Känd koos Combo Bandiga laulis mitmeid vanade aegade hittlaule ja oma mälestusi rääkis Reet Linna. Paljudel olid toredad ajastukohased peoriided.
Jüri pani rahvast laulusõnu meenutama: andis ette 1-2 laulusõna ja pidi arvama mis lauluga tegemist.
Väga vinge pidu oli!
Korraldustoimkond laud 7 on alati tuntud hea maitse ja stiiliga.

Pildialbum (kaitstud parooliga) »

2014-10-24 “Klassika ja müstika”

24. oktoobril viis laudkond nr. 4 kõik peolised klassika ja müstika maailma. Klaveril mängis noor ja andekas pianist Mihkel Poll.
Elu keerdkäikudest, müstilistest seostest, eelnevate põlvkondadega ja konstellatsiooni süsteemist vestles Maire Taska.
Nagu ikka, peeti meeles ka oktoobri sünnipäevalapsi. Tantsumuusikat tegi ansambel “White and black”. Peo lõpus musitseerisid meie oma klubikaaslased.

Pildialbum (kaitstud parooliga) »

2015-09-26

26. septembril saatsime suve üheskoos laulu ja tantsuga ära. Rahvast naerutas Raimo Aas koos pojaga, peeti maha lustakas maadlusmatš.
Pillilood olid ammu tuttavatelt Defitsiidi poistelt.
Korraldas laudkond nr. 2

2015-09-14 Koosolek

2014/2015 hooaeg algas 14. septembril Karini juures lauaesindajate koosolekuga.
Oli väga armas teid näha ja asju arutada! Tore, et kohal olid tervelt seitsme laua esindajad ja ühe laua esindajatega pidasime ka nö konverentskõne. Peeter Maanurm teeb sügispeol kõigile kokkuvõtte ja küsib kõigi arvamusi. Osavõtumaksud (13€ ja 15€) ja klubi aastamaks (7€) jäävad endiseks. Kõigile pidudele peale veebruari on korraldaja olemas.


«« 2013/2014 hooaeg2015/2016 hooaeg »»