Teadagi, mis juhtus! Inimesed haigestusid ja surid. Riik läks “lukku”. Ei pidanud ka meie sel ajal pidu.

2020-02-28 “Kuningad ja kuningannad”

28. veebruaril kutsus laud 4 kokku kuningad ja kuningannad kaaskonnaga nii lähedalt kui kaugelt. Rahvast oli palju, programm oli tihe, viperusi tuli ka ette. Aga lõpp hea, kõik hea.
Kuninglikku seltskonda tantsitas “mees nagu orkester” – Ervin Raud Pärnust. Avalaulu esitas Marge Aedna, kes oli ka AKI laulupeol dirigent. Vaheajal toimus autasustamise tseremoonia – jagati lilli, medaleid ja sümboolseid kroone.
Kuninglikku meelelahust tõid seitsme mäe ja mere tagant tantsupoisid Piret Varjundi juhendamisel. Eelsoojendust “Nõtketele ja karvastele” tegi laudkond 4 bänd koos tantsutüdrukutega.
Kuningas Tiit Neljas ja kuninganna Ulve kaaskonnaga tänavad kõiki osalejaid!

Pildialbum (kaitstud parooliga) »

2020-01-31 “Kummitus kummitas kummutis”

31. jaanuaril oli saal täis kummitusi ja nendelaadseid olevusi – “Kummitus kummitas kummutis”. Ühtlasi tähistati ka Rotiaasta algust.
Gustav Adolfi kooli ajalooõpetaja Jaak Juske teab igasuguseid jutte Tallinna vanalinna kummitustest ja uskumustest, mida ta rõõmuga meile pajatas.
Et kummitused AKI-kaid kummitama ei jääks, pakkusid järgmisel vaheajal silmailu oma graatsilise esinemisega Tallinna Balletikooli õpilased.
Andrus Kalveti muusika saatel keerutati jalga hiliste õhtutundideni.
Tervisenapsuks pakuti Rotisabaleotist ja joogiks Veehaldja silmavett. Toidud: Ossi rammupabulad in creme mayonnaise; Musta kuke säärekondihautis maaõunte ja nõiamoori võlujuurtega; Muumia De la Croix magus üdi.
Kummituste peo korraldas laudkond 8. Suur tänu teile!

Pildialbum (kaitstud parooliga) »

2019-11-29 “Kosmosepidu”

29. novembril toimus “Kosmosepidu“.
Laud 7 kenad stjuardessid võtsid saabujaid vastu turvaväravate juures. Toimus pildistamine ja külalised suunati oma laudadesse lennustarti ootama. Kogu lennumeeskonna tegevus oli täpselt paika pandud ja väga maitsekalt korraldatud.  Kosmosesse lendu alustas 127 inimest, mis on ka saali mahutavuse piir.
Tantsuansambel tutvustas ennast nii: mina olen Irene ja mina olen Ivar.
Vaheajal haris Andi Hektor meid kosmoseuuringute teemal. Valdkond on lai ja paarikümne minutiga väga palju selgitada ei jõua. Hea, et meil on inimesi, kes sellise teadustööga tegelevad!
Järgmisel vaheajal esinesid koolinoored muuusikakeskkoolist. See oli küll tore leid!
Täitsa hämmastav, et 15-18 aastased noormehed on ette valmistanud nii heal tasemel kontsertprogrammi. Peale selle, et nad mängisid klaverit ja laulsid, oskasid nad ka muhedalt juttu ajada ja oma etteasteid tutvustada.
Toidulauale oli valmistatud uuenduslikke salateid ja mahe kodune plaadikook. Kesksel kohal kohvilaual oli rikkalik puuviljavaagen.
Selline oligi 2019.a. viimane peoõhtu.
Tänud korradusmeeskonnale!

Pildialbum (kaitstud parooliga) »

2019-10-25 “Sügistantsud”

25. oktoobril oli meeleolukas peoõhtu “Sügistantsud”.
Saalis valitses korralik sügis koos suure hulga puulehtede ja vihmavarjudega.Tantsuruumi oli küllaltki lahedalt.
Süntekal mängis ja laulis meile seni tundmatu muusik Tarmo Alaver.
Tantsulood olid väga hästi valitud ja repertuaariga oli kõva eeltööd tehtud.
Nii paraja tempoga aeglased valsid ja teised rütmid olid just need, mida akikad eelistavad.
Vaheajal pakkus silmailu nägusate neidude tantsutrupp, kes oma eeskava lõpetuseks kutsusid kõiki Lambadat tantsima. Roman õpetas meile tša-tša miksertantsu – tuli välja küll!
Laudkonnad said lahendamiseks ristsõna, kus enamus küsimuste vastuseid oli AKI veebilehelt. Auhindu jagati parimatele lipsukandjatele ja kõigile ristsõnalahendajatele. Ära märgiti ka kõik oktoobri sünnipäevad.
Igati korralik pidu ja tänud laudkonnale nr. 3! Pildialbumi leiad alapealkirja pildid alt ja siin on Lambada video

Pildialbum (kaitstud parooliga) »

2019-09-27 “Saame kokku”


«« 2018/2019 hooaeg2020/2021 hooaeg »»